PREVIŠE SE UZBUDIO! Dragana i Tomović se LJUBILI DO BESVESTI, a onda je on morao da prekine UZAVRELE STRASTI, pa uradio OVO!

Izvor: Press, 11.Dec.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVIŠE SE UZBUDIO! Dragana i Tomović se LJUBILI DO BESVESTI, a onda je on morao da prekine UZAVRELE STRASTI, pa uradio OVO!

Nakon što se završila žurka Dragana Mitar i Vladimir Tomović su otišli zu izolaciju, njihovo ljubavno gnezdo, gde se uvek probude strasti tokom jutra. Naime, čim je Marko Đedović napustio ovu prostoriju, Dragana se bacila Vladimiru u zagrljaj, a onda su pali i vreli poljupci.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Da između njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << postoji velika strast i da su uživali u razmenjivanju nežnosti pokazuje i to koliko se Tomović uzbudio, a o tome govori i "ponašanje" njegovog polnog organa.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako sve to izgleda možete pogledati u narednim video-prilozima.
Da bi se smirile strasti između njih dvoje, Tomović je otišao da se istušira, a po njegovom povratku, Dragana i Crnogorac su nastavili tamo gde su stali. Zadrugarka je neprestano ljubila Vladimira, dok je on pokušvao da je ubedi da spavaju.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako su ovo dvoje zadrugara uživali pod jorganom možete pogledati u narednim video-prilozima.
Autor: Pink.rs

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ne može da sakrije uznemirenost! Vladimir ZASPAO SAM u izolaciji, Dragana odlučila da se distancira od njega!

Izvor: Press, 12.Dec.2019, 15:00

Iako je bio siguran da će njegova ljubav i veza sa Draganom Mitar opstati u rijalitiju, došlo je do naglog preokreta nakon emisije ,,Pitanja gledalaca". . Foto:pink. Zadrugarka je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.