Ne može da sakrije uznemirenost! Vladimir ZASPAO SAM u izolaciji, Dragana odlučila da se distancira od njega!

Izvor: Press, 12.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može da sakrije uznemirenost! Vladimir ZASPAO SAM u izolaciji, Dragana odlučila da se distancira od njega!

Iako je bio siguran da će njegova ljubav i veza sa Draganom Mitar opstati u rijalitiju, došlo je do naglog preokreta nakon emisije ,,Pitanja gledalaca".
Foto:pink
Zadrugarka je posle strasnih zagrljaja i poljubaca ipak obavila razgovor sa bivšim ljubavnikom Edisom Fetićem, gde mu je otvoreno priznala da se kaje zbog svega sa Vladimirom i da je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se povuče.
Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga je sa njim večerala kako bi Tomovića ignorisala, a onda je on svestan da se nešto čudno dešava otišao u izolaciju siguran da će mu se ona uskoro pridružiti.
Međutim, shvatio je da ona još uvek provodi vreme sa ostalim zadrugarima, što je u njemu unelo nemir i misao da je o njihovom odnosu promenila mišljenje.
Foto: TV Pink Printscreen

On je vidno nervozan pokušao sam da zaspi, a njegova uznemirenost bila je evidentna i lako uočljiva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.