Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARILA PAPARACE Kim Kardašijan angažovala dvojnicu za fotke u kupaćem kostimu!

Nakon što su svet obišle njene fotografije u bikiniju sa odmora u Meksiku, Kim Kardašijan uspela je da nasamari paparace, pa je angažovala dublerku.

Prošle nedelje rijaliti zvezda ponosno je pokazala svoju figuru u bikiniju boje kože, pošto je nakon porođaja ponovo uspela da smrša.

Kim Kardashian and North West Wear Matching Bikinis During a Beach Day in Mexico https://t.co/fC5SUqJz40 pic.twitter.com/OuYC2JS7xJ

Kada su paparaci u subotu ponovo pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je uslikaju kraj bazena, tamo su zatekli lepoticu koja neodoljivo podseća na Kim, a čak je nosila i isti kupaći.

Sneaky Kim Kardashian ‘fakes out paparazzi with a lookalike’ during Mexican vacation https://t.co/7sylQmlCBb pic.twitter.com/EI57AmMbIZ

Izgleda da je gospođa Vest uspela da nasamari paparace i podmetne im svoju dvojnicu, koja takođe može da se pohvali bujnim oblinama i dugom crnom kosom.

Kim kardashian tricks the paparazzi with a lookalike in Mexico https://t.co/c8hHG1Ww5e pic.twitter.com/MXOEL0exWs

Ova dvojnica takođe može da se pohvali bujnim oblinama i dugom crnom kosom. Lice je prekrila velikim naočarama za sunce, a društvo joj je pravila jedna prijateljica Kim Kardašijan, pa nije ni čudo što su fotografi mislili da slikaju rijaliti zvezdu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pervarila paparace: Kim Kardašijan angažovala dvojnicu za fotke u kupaćem kostimu

Izvor: B92, 23.Avg.2016

Nakon što su svet obišle njene fotografije u bikiniju sa odmora u Meksiku, Kim Kardašijan uspela je da nasamari paparace, pa je angažovala dublerku...Prošle nedelje rijaliti zvezda ponosno je pokazala svoju figuru u bikiniju boje kože, pošto je nakon porođaja ponovo uspela da smrša...Kada su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.