Izvor: Blic, 23.Avg.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SAOBRAĆAJKE SE POVUKAO Pobednik "Zvezda Granda" danas ima još jedno zanimanje zbog kog ga se mnogi PLAŠE

Mladi pevač iz redova "Zvezda Granda", Stefan Petrušić, odneo je pobedu u ovom takmičenju 2011. godine, a dve godine kasnije doživeo je saobraćajnu nezgodu prilikom koje su sa njim u automobilu bile i pevačice Ana Sević i Vanja Mijatović.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pobedio je u Zvezdama Granda, doživeo SAOBRAĆAJNU NEZGODU i tada se sve promenilo! U međuvremenu je postao ADVOKAT i danas je pravi gospodin!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018

Pobeda Stefana Petrušića u popularnom takmičenju ostala je u senci nakon saobraćajne nezgode koja se desila nakon koncerta u Novom Sadu, na kojem su nastupile Zvezde granda. Petrušić je bio za volanom dok su Ana Sević i Vanja Mijatović bile na zadnjem sedištu. Stefan je zahvalan zbog svega Ani...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.