Izvor: Press, 25.Jul.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKE KIJE KOCKAR I SLOBE RADANOVIĆA! Novinari su uspeli da joj uzmu telefon, a evo ŠTA su pisali!

Šok!
Kristina Kija Kockar, pobednice prve sezone "Zadruge", gostovala je sinoć na TV Pink i tom prilikom, u razgovoru sa novinarom, otkrila mnoge stvari iz svog života koje interesuju čitavu javnost.
Ekipa popularne TV emisije srela je Kiju po završetku programa, a ona je ekskluzivno pokazala poruke koje je razmenjivala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> NAZVALI JE DROLJOM, a onda... ŠOK! Stravičan napad na Kiju Kockar, STRADALA NEDUŽNA DVOJNICA! (FOTO)
 
Foto: Youtube printscreen/Premijera Official

 
Oni su pitali jedno drugo šta rade, a zatim je razgovor postao mnogo zanimljiviji. Sloba je rekao da se vraća sa nastupa i da će doći 7. što verovatno znači da će se pojaviti na sudu, kada im je zakazan razgovor povodom razvoda.
Kristina se potom zbunila, te je "progutala" slovo pri pokušaju da obavesti svog supruga da je na probi. Ona ga je pitala i da li će doći na njen nastup koji će održati sa Ministarkama, što je definitivno dokaz da Kockareva još uvek želi da vidi Slobu.
SAHRANILA JE: Karleuša nije dugo čekala, nakon Kijinog odgovora OVE Jelenine brutalne reči će se pamtiti!
SMESTA PRASNULA! Dajanu pitali o bivšem suprugu Žiki: Razbesnela se, pa ODMAH PREKINULA intervju








Kija je navela da mu je rekla da slobodno može doći u klub u kome će ona pevati, iako to ranije nije želela. Da li će se Radanović tamo pojaviti, ostaje nam da saznamo.
Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.