Izvor: Press, 25.Jul.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO MI JE KRIV KAD SE PREDSTAVLJAM KAO KIJA KOCKAR: Pobednica prve ZADRUGE doživela veliku neprijatnost, ovakav ishod nije očekivala! (FOTO)

Odmah je shvatila svoju grešku.
Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga", nedavno je izbacila svoju prvu duetsku pesmu sa "Ministarkama" koja nosi naziv "Ne vraćam se na staro".



Ona vredno radi na promociji svog prvenca, a veoma je aktivna i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na društvenim mrežama. Međutim, Kija je nedavno naišla na problem.




Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: UZEĆEMO TI JEDNOG: Ana Korać pokazala svoju BRAĆU, pa izazvala HAOS na Instagramu! (FOTO)



Naime, Kockareva je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila informaciju da je njen profil na Fejsbuku ugašen i to zbog sopstvene greške.




Autor: Instagram


Kad se predstavljam kao Kija Kockar. Ko mi je kriv - napisala je pobednica "Zadruge" uz objavu na kojoj se vidi da je njen Fejsbuk nalog blokiran.


Da li će ona uspeti da povrati svoj profil na ovoj društvenoj mreži, saznaćemo uskoro, ali do tada, nema sumnje da će Kija sa svojim fanovima komunicirati putem Instagrama.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odužila se ova agonija... Karleuša žestoko oplela po učesnicima rijalitija! (FOTO)

Izvor: Press, 25.Jul.2018

- Jesu li konačno nestali ljudi iz rijalitija? - pitala je pevačica . evačica Jelena Karleuša se već nekoliko puta oglašavala na društvenim mrežama i komentarisala pojedine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.