Izvor: Press, 25.Jul.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ŽELEO DA SE SVE SAZNA! Dok je Kija u emisiji iznosila detalje razvoda, OGLASIO SE SLOBA! (FOTO)

Nije mu bilo lako.
Prethodne noći u studiju televizije Pink održana je još jedna emisija o rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, a gošća Darka Tanasijevića bila je pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar.




Autor: TvPink Printscreen

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, iznela je sve detalje iz svog života nakon izlaska iz Bele kuće, koji interesuju verne gledaoce.



Ona je ispričala šta se promenilo u njenom odnosu sa još uvek zakonitim suprugom, pevačemSlobodanom Radanovićem, o svojoj prvoj pesmi, razvodu i planovima za budućnost.




Autor: TvPink Printscreen


Kija je do detalja opisala kako je tekao njihov razgovor pred samo potpisivanje papira za razvod ali i nakon toga. Kockareva je otkrila da je pevač tražio da se ne razvedu i da nije bio svestan da je zaista gubi.



Šakljive teme su se nizale, a Radanović je u jednom trenutku morao da se oglasi. On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa jasnom porukom.




Autor: Instagram


PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE ZBOG OVOGA POLUDETI! Kija žestoko udarila na sve rasturačice brakova: MNOGO JE LEPŠE BITI NEČIJA ŽENA NEGO LJUBAVNICA! (VIDEO)



"Prećuti. Onaj gore vidi sve" poručio je Sloba a nema sumnje da je ova poruka upućena njegovoj još uvek zakonitoj supruzi. Šta vi mislite, da li se pevač obratio Kiji?


Nastavak na Press...






Povezane vesti

KO MI JE KRIV KAD SE PREDSTAVLJAM KAO KIJA KOCKAR: Pobednica prve ZADRUGE doživela veliku neprijatnost, ovakav ishod nije očekivala! (FOTO)

Izvor: Press, 25.Jul.2018

Odmah je shvatila svoju grešku. . Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga", nedavno je izbacila svoju prvu duetsku pesmu sa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.