PEDOFIL UMIRAO U ZATVORU: Nasilno zlostavljao decu dok je bio nastavnik u školi!

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 08:31

PEDOFIL UMIRAO U ZATVORU: Nasilno zlostavljao decu dok je bio nastavnik u školi!

Venčati se Svet 15.05.2023. • 23:08 Srbija danas


Foto: Profimedia

Osuđeni silovatelj djece čiji su zločini nedavno istaknuti u opštem državnom izvještavanju o seksualnom zlostavljanju i otkrivanju u nadbiskupiji Baltimora umrle su sednice u zatvoru, saopćene kazne zavedene kazne.
Džon Merzbaher (81) je odslužio četiri doživotne kazne nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << što je 1995. osuđen za silovanje zbog seksualnog zlostavljanja dok je bio nastavnik u katoličkoj srednjoj školi19 u Baltimoru.
Umro je u petak prirodnom smrću u bolnici u Vestoveru u državi Merilend, rekli su zvaničnici državnog zatvora. Merzbaherovi zločini su dobili novu pažnju poslednjih nedelja objavljivanjem izveštaja Kancelarije državnog tužioca Merilenda, koja godinama istražuje seksualno zlostavljanje dece u nadbiskupiji. Utvrđeno je da su više od 150 sveštenika i drugi koji su povezani sa nadbiskupijom Baltimora tokom decenije seksualno zlostavljali više od 600 dece, često nevezano.
OSMEH IZ PAKLA ZALEDIO SUDNICU: Zverski ubila dvoje dece, a njena reakcija na presudu izaziva mučninu! (FOTO)
OSMEH IZ PAKLA ZALEDIO SUDNICU: Zverski ubila dvoje dece, a njena reakcija na presudu izaziva mučninu! (FOTO)
(VIDEO) „OKO JE HOĆELO DA ISKOČI IZ GLAVE!“ Imala je moždani udar u voznji, pa je uključila kameru – snimak LADI KRV!
(VIDEO) „OKO JE HOĆELO DA ISKOČI IZ GLAVE!“ Imala je moždani udar u voznji, pa je uključila kameru – snimak LADI KRV!
POGINULA DVA PILOTA: Prva fotografija srušenog aviona u blizini NATO baze u Nemačkoj! (FOTO)
POGINULA DVA PILOTA: Prva fotografija srušenog aviona u blizini NATO baze u Nemačkoj! (FOTO)
U izveštaju, koji oslikava mračnu sliku najstarije katoličke biskupije u SAD, Merzbaher je nazvan „najeklatantnim primerom sistemske zloupotrebe” koji su počinili neklerikalne članove katoličke crkve i skupštine skupštine. nastavnike. Dosadašnje istrage su se uglavnom fokusirale na sveštenike koji su zlostavljali decu. Dok je bio nastavnik u srednjoj školi katoličke zajednice u južnom Baltimoru, Merzbaher je terorisao učenike dok su školski zvaničnici gledali na drugu stranu, navodi se u izveštaju.
Istražitelji su ga intervjuisali u zatvoru Silovao je i maltretirao desetine učenika i učenika, a jednom je pucao iz pisma u školi i više puta pretio da će ubiti decu ili njihove porodice ako bilo kome kažu šta radi., navodi se u izveštaju. Istražitelji su ga intervjuisali u zatvoru, a on je negirao da je radio bilo šta loše, navodi se u izveštaju, koji postavlja značajna pitanja o tome ko je u nadbiskupiji nije znao da se založio zabrane. govornost. Škola je napustila 1979. godine.
Kada je 1995. godine osuđen za silovanje studentkinje, tužioci su imali dokaze da je zlostavljao još 13 drugih, ali su odbili da podignu optužnicu u tim slučajevima jer je izveo životnu kaznu u kojoj se vojni život služio.
– Sada je, kao i uvek, važno vreme da zadržimo te prežive žrtve koje je Mercbaher tako duboko povredio u našim molitvama. Nabiskupija se moli za njihovu snagu i za njihovo dalje zdravlje – navodi se u opštenju Nadbiskupije Baltimora. Nekoliko dana nakon što je izveštaj državnog tužioca objavljen prošlog meseca, guverner Merilenda Ves Mur napisao je zakon kojim se završava zastarelost tužbi za seksualno zlostavljanje dece, koji je nastup1. Promena zakona je već donela nekoliko pretnji građanskim tužbama od žrtava.








RAZVARENI INSTAGRAM – Jelena Karleuša je ponovo zapalila društvene mreže svojim vrelom pojavom
08:19
RAZVARENI INSTAGRAM – Jelena Karleuša je ponovo zapalila društvene mreže svojim vrelom pojavom „Rekao je da sam čudovište!“ Zvezdan je pomenuo Željka Mitrovića, Ana završila na kapiju: „E, sad ćeš da vidiš!“
08:17
„Rekao je da sam čudovište!“ Zvezdan je pomenuo Željka Mitrovića, Ana završila na kapiju: „E, sad ćeš da vidiš!“ „NE MOGU NIŠTA PLANIRATI SA njom!“ Zvezdan ne vidi budućnost sa Anđelom, više brine za njene roditelje nego za Đuričićeve!
08:16
„NE MOGU NIŠTA PLANIRATI SA njom!“ Zvezdan ne vidi budućnost sa Anđelom, više brine za njene roditelje nego za Đuričićeve! PREVARA SPAŠAVA BRAK!? Studije su pokazale da muškarci više vole svoje žene nakon što počinje neverstvo
08:15
PREVARA SPAŠAVA BRAK!? Studije su pokazale da muškarci više vole svoje žene nakon što počinje neverstvo VELIKA PREVARA U SURDULICI: Lalatović UZBUDEO i napao navijače Radnika, totalni haos ispred svlačionice (VIDEO)
08:15
VELIKA PREVARA U SURDULICI: Lalatović UZBUDEO i napao navijače Radnika, totalni haos ispred svlačionice (VIDEO) NOVAC NAPUNILA VRAT, PA POLJUBILA U grudi: Gledajte kako je Jana reagovala na ponašanje Đanijeve supruge
08:10
NOVAC NAPUNILA VRAT, PA POLJUBILA U grudi: Gledajte kako je Jana reagovala na ponašanje Đanijeve supruge RUSIJA UDARA KAO NIKAD: Kijev napao, izveden izuzetno SNAŽAN talas vazdušnih udara
08:10
RUSIJA UDARA KAO NIKAD: Kijev napao, izveden izuzetno SNAŽAN talas vazdušnih udara HAOS SE JOŠ NASTAVLJA ZBOG PISMA – poriče da je ikada bio blizu nje, Anđela u suzama: Teške optužbe
08:10
HAOS SE JOŠ NASTAVLJA ZBOG PISMA – poriče da je ikada bio blizu nje, Anđela u suzama: Teške optužbe ŠOKANTAN! Žena koju je sekirom napao tinedžer (13) kod Zrenjanina nije pronađena, komšije otkrile sve o njoj i njenom sinu.
07:56
ŠOKANTAN! Žena koju je sekirom napao tinedžer (13) kod Zrenjanina nije pronađena, komšije otkrile sve o njoj i njenom sinu. ZVEZDAN ZNAO DA ANA U ZADRUGU „Rekao mi je da će čekati da dođe“ Slavnić demaskirao! (VIDEO)
07:53
ZVEZDAN ZNAO DA ANA U ZADRUGU „Rekao mi je da će čekati da dođe“ Slavnić demaskirao! (VIDEO)

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.