Ova torba je 99% ČISTOG VAZDUHA i 1% stakla: Da biste kupili najnoviji krik sezone?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 23:14

Ova torba je 99% ČISTOG VAZDUHA i 1% stakla: Da biste kupili najnoviji krik sezone?

Planetarno popularni brend je upravo predstavio revolucionarnu torbu koja je napravljena od vazduha, koristeći isti sistem koji NASA koristi za hvatanje zvezdane prašine. Ova inovacija nije samo estetski privlačna već takođe i ekološki prihvatljiva, obećavajući novu eru u modnoj industriji. U ovom članku istražujemo kako je Coperni uspeo da kombinuje modu i tehnologiju u jedinstvenom proizvodu koji će sigurno privući pažnju ljubitelja mode širom sveta.

Francuski brend >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Coperni je izazvao veliku pažnju javnosti lansiranjem torbe napravljene od vazduha. Ovaj revolucionarni proizvod predstavlja spoj inovacije, održivosti i modernog dizajna, koji je odmah privukao pažnju modnih znalaca širom sveta.

Izrada torbe od vazduha bila je inspirisana željom brenda Coperni da istraži nove materijale i tehnologije, kako bi ponudili proizvode koji su futuristički, ali istovremeno ekološki osvešćeni. Tako je tim dizajnera brenda došao na ideju da iskoristi vazduh kao osnovni materijal za ovu torbu.

Proces izrade ove revolucionarne torbe nije bio nimalo lak - tim dizajnera je morao pažljivo proučiti svojstva vazduha, pronaći način kako da ga oblikuju i ojačaju, te osigurati da torba bude praktična i izdržljiva. Nakon mnogo eksperimenata i testiranja, konačno su uspeli da stvore torbu od vazduha koja je istovremeno lagana, izdržljiva i veoma atraktivnog dizajna.

A post shared by coperni (@coperni)

- Sastav: 99% vazduh 1% staklo, težina: 33 grama, dimenzije: 27x16x6 cm. Napravljena je od nanomaterijala koji koristi NASA - silicijum dioksida, najlakše čvrste materije na planeti Zemlji. Air Swipe torba je napravljena od 99% čistog ničega i 1% stakla, stakla budućnosti. Ovaj veoma delikatan (i nekrhki) nanomaterijal NASA je koristila za hvatanje zvezdane prašine i zato može da izdrži ekstremnu toplotu (1200 stepeni Celzijusa) i pritisak od 4000 puta njegove težine. Ova Air Swipe torba je najveći predmet napravljen od ovog nanomaterijala svemirske tehnologije i ideju je razvio profesor Ioannis Michaloudis - stoji u zvaničnoj objavi ove kuće.

A post shared by declanchan (@declanchan)

Srbija Danas/M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.