Ocenite književna dela naših poznatih ličnosti

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite književna dela naših poznatih ličnosti

U svetu, pa i kod nas, na snazi je trend u kome poznate ličnosti objavljuju knjige. Ponekad su u pitanju memoari, nekad je reč o receptima ili savetima, a ima i savremene poezije i proze… Naše poznate ličnosti, barem kada je književnost u pitanju, idu u korak sa svetom, te je veliki broj estradnih zvezda, glumaca i novinara objavio barem jedan naslov, dok su neki od njih, poput Jelene Bačić Alimpić, Vanje Bulića i Jelene Tinske, prihvatili spisateljstvo kao svoj novi poziv.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Mi smo danas odabrali nekoliko naslova koji sigurno zavređuju vašu pažnju, a vi nam recite šta mislite o njima.
Isidora Bjelica i Luna Lu – “Zabranjena pisma”
Autorke su knjigu nazvale seks(e)pistolarnim romanom, budući da je napisan u formi prepiske između dve ultimativne trendi dame, koje nam otkrivaju šta je bilo IN a šta je OUT pred kraj prošlog veka. Radi se o mahom zabavnom štivu koje književni snobovi vole da mrze. A šta vi mislite o tome?
Na portalu Lepota i zdravlje možete da pronađete koje su domaće ličnosti ušle u književne vode.


#svet
The post Ocenite književna dela naših poznatih ličnosti appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.