OVO SE RETKO VIĐA Svet u transu posle majstorije Dibale (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE RETKO VIĐA Svet u transu posle majstorije Dibale (VIDEO)

Juventus ne zna šta će sa Paulom Dibalom, ali Argentinac zna da su mu najbolja preporuka golovi. Zato, čim dobije prililku, Dibala rešeta protivničke mreže. Tako je bilo i u prijateljskom meču, protiv Trsta.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Čelsija protiv Lestera.
Juventus je savladao protivnika 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je upravo Argentinac. Majstorski. O kakvoj je majstoriji reč najbolje svedoči reakcija komentatora jedne televizije “Dibala, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mama mia”.
Zaistao, ono što je uradio mladi napadač izgleda – svetski. Najbolje je da se u to uverite sami…
Mamma mia, Dybala! Que obra de arte pic.twitter.com/1hicV1diak
— B24 (@B24PT) August 17, 2019
Članak OVO SE RETKO VIĐA Svet u transu posle majstorije Dibale (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

The post OVO SE RETKO VIĐA Svet u transu posle majstorije Dibale (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.