Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA Mane i Firmino nose Liverpul, Puki je hit na Ostrvu (VIDEO)

Odličan start sezone Liverpula. “Redsi” su u sredu osvojili Superkup Evrope posle penal-ruleta protiv Čelsija u Istanbulu, a i u Premijer ligi sigurne dve pobede. Posle Noriča na Enfildu, četa Jirgena Klopa slavila je i u gostima protiv Sautemptona – 2:1 (1:0).
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Čelsija protiv Lestera je 1.75. Meč se igra u nedelju u 17.30.
Sadio Mane je blago Liverpula. Senegalski napadač je postigao dva gola Čelsiju, a golgetertsku seriju nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je i u Premijer ligi. On je postigao prvi pogodak za četu Jirgena Klopa u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi pitanje pobednika rešio Roberto Firmino u 71. minutu.
“Sveci” su u finišu stigli do utešnog pogotka golom Denija Ingsa, koji je ovog leta stigao u redove Sautemptona upravo iz Liverpula. Ings je mogao i do drugog gola, ali nije uspeo iz izgledne prilike da po drugi put matira bivši klub i osveti se što nije dobijao priliku na Enfildu. Iako je bio pod znakom pitanja na golu Liverpula bio je golman Adrijan, koji uspešno menja teže povređenog Alisona Bekera.

Hit početak sezone je finski napadač Temu Puki. Upisao se u listu strelaca na Enfildu na premijeri sezone, a u ubedljivoj pobedi Noriča na svom terenu protiv Njukasla sa 3:1 postigao je het-trik. Zanimljivo, prošle godine bio je blizu Crvene zvezde, ali srpski šampion nije uspeo da ga dovede. Posle četiri gola za 180 minuta verovatno će u januaru da bude na meti bogatijih klubova na Ostrvu.

Everton je golom Brazilca Bernara slavio na svom terenu protiv Votforda, dok je povratnik u Premijer ligu Aston Vila poražena i drugi put u novom šampionatu. Bodove iz Birmingema odneo je Bornmut. Već posle 12 minuta bilo je 2:0 za goste, a domaćin je u nastavku samo ublažio poraz.
Meksikanac Ernandez Čičarito je doveo Vest Hem u vođstvu, ali je radost “čekićara” protoiv Brajtona trajala samo tri minuta pošto su domačini preko Trosara stigli do boda na svom terenu.
U prvom meču drugog kola Arsenal je na “Emiratima” pobedio Barnli sa 2:1.
Subota
Aston Vila – Bornmut 1:2 (0:2)
(Luiz 71 – King 2, Vilson 12)
Brajton – Vest Hem 1:1 (0:0)
(Trosar 65 – Čičarito Ernandez 62)
Everton – Votford 1:0 (1:0)
(Bernar 10)
Norič – Njukasl 3:1 (1:0)
(Puki 32, 63, 75 – Šelvi 90+4)
Sautempton – Liverpul 1:2 (0:1)
(Ings 83 – Mane 45+1, Firmino 71)
Arsenal – Barnli 2:1 (1:1)
(Lakazet 13, Obamejang 64 – Barns 43)
18.30 Mančester siti – Totenhem
Nedelja
15.00 Šefild junajted – Kristal Palas
17.30 Čelsi – Lester
Ponedeljak
21.00 Vulverhempton – Mančester junajted


The post PREMIJER LIGA Mane i Firmino nose Liverpul, Puki je hit na Ostrvu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga - Liverpul strepeo zbog Adrijana, Puki je najbolji strelac lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Puno uzbuđenja u drugom kolu...Fudbaleri Liverpula su gostovali na "Sent Merisu" ekipi Sautemptona, gosti su pokazali zube daleko snažnijem rivalu, ali je četa Jirgena Klopa osvojila sva tri boda, na kraju je bilo 1:2 (0:1)...Poveli su "Redsi" u idealnom trenutku, igrao se prvi minut nadoknade prvog...

Nastavak na Sportske.net...

OVO SE RETKO VIĐA Svet u transu posle majstorije Dibale (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 13:20

Juventus ne zna šta će sa Paulom Dibalom, ali Argentinac zna da su mu najbolja preporuka golovi. Zato, čim dobije prililku, Dibala rešeta protivničke mreže. Tako je bilo i u prijateljskom meču, protiv Trsta.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Čelsija protiv Lestera.. Juventus je savladao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.