OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Pevačica uhvaćena u VRELOJ akciji sa striperom i striptizetom! (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Okt.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Pevačica uhvaćena u VRELOJ akciji sa striperom i striptizetom! (VIDEO)

Maksimalno se opustila!
Foto: printscreen
Ulica Poroka, već tradicionalno, sredom je non-stop otvorena preko noći, zbog žurke kojoj se zadrugari uvek obraduju, a tako je bilo i večeras, samo bez alkohola. Ovonedeljni vođa Lepi Mića, prvo je pročitao pismo Velikog šefa, a zatim podelio novac koji je ukućanima namenjen za večerašnju žurku.
Ove noći zadrugarima peva Mia Borisavljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa svojim dečkom Bojanom Grujićem, koga ste upoznali u najgledanijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezde". Oni su odmah počeli da pevaju svoje, ali i hitove kolega.
Ukućani su u startu igrali, a i ovoga puta, prva u đuskanju bila je Luna Đogani, dok su Anđela Veštica i Miki Đuričić, prednjačili sa hranom. Za to vreme, Milica Dugalić uživala je u čarima plesača koji je večeras ušao na žurku, a onda je bacila oko i na plesačicu. Šta su tačno radili njih troje, pogledajte u video prilogu:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.