Izvor: Press, 27.Sep.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NASILJE U PORODICI, DEVOJKA JE BOLESNA I AGRESIVNA! Apel: Zaštite Miljanino dete ili sledi PRAVNI POSTUPAK!

Nakon ispada Miljane Kulić koja je sinoć udarila sopstveno majku, a pre neko veče kamenjem gađala kamenje i zadrugare, pevačica Zlata rešila je da sve kaže šta ima.
na se je obećala da će u lajvu reći šta ima, odnosno da će se obratiti produkciji i centru za socijalni rad zbog skandala koji je Miljana napravila.
NE PROPUSTITE POMOZITE SEBI >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << AKO IMATE BOLOVE: Evo kako da patnja sa zglobovima, kičmom i vratom bude prošlost
DAN POSLE! LUNA OGORČENA NA MILJANU POSLE TUČE: Neka bude spremna, sad ćemo da se igramo!
OTKRIVAMO Mirko Gavrić je do detalja isplanirao izlazak iz ZADRUGE 2: Pare su na računu, moja žena ima karticu!
EVO KAKO IZGLEDA JOVICA POSLE TUČE SA MINOM: Izgreban, izranjavan...OVO JE STRAŠNO!

 
- Apelujem na sve centre za socijalni rad, pošto je ovo klasično nasilje u porodici, ćerka napada majku, udara je, pre toga ovde ulazi sa kamenje, povredila je par ljudi. Devojka je agresivna i bolesna. Pošto je psihički slučaj ja vas molim, mi ovde nismo zaštićeni , zaštitite dete, ako ne budete to uradili, ja ću izaći odavde za mesec, dva...ja ću pokrenuti slučaj! - vikala je Zlata.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.