OVAJ SAVET ZLATA VREDI! NAJLAKŠI i najbrži način da bez muke očistite zamašćenu rernu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 11:27

OVAJ SAVET ZLATA VREDI! NAJLAKŠI i najbrži način da bez muke očistite zamašćenu rernu! (VIDEO)

Deluje, bez šale.

Čišćenje šporeta jedan je od najzamornijih kućnih poslova. Upravo se zato sada proizvode šporeti s pirolizom, koje se same čiste. Ali, ako imate stariji model koji nije toliko pametan, ne preostaje vam drugo nego da kleknete i bacite se na ribanje.

Taj posao ipak ne mora da bude toliko mučan i dugotrajan, bar sudeći prema objavi jedne žene, koja je je otkrila genijalan trik za lako čišćenje rerne. Svoje rezultate je pokazala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuku i oduševila veliko broj ljudi.

Umesto da provedete sate ribajući masne naslage koje se nakupe na staklu električnog šporeta, uzmite tabletu za mašinu za sudove.

- Videla sam na Jutjubu video u kojem jedna žena ovo radi. Koristila je tabletu za suđe i toplu vodu. Oduševljena sam kako deluje! - napisala je korisnica Fejsbuka.

Uzmite beli deo tablete i umočite u toplu vodu, ali ne prevruću - kako se tableta ne bi sasvim otopila. Ne treba vam ni krpa, ni sunđer – samom tabletom oribajte masne naslage.

"Ovo me nateralo da sutra očistim šporet", samo je jedan od pozitivnih komentara ispod objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.