OPAKA TUČA U CENTRU PRESTONICE! Dvojica NAPALA gazdu kafane, a on ih ISPREBIJAO na mrtvo ime(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPAKA TUČA U CENTRU PRESTONICE! Dvojica NAPALA gazdu kafane, a on ih ISPREBIJAO na mrtvo ime(VIDEO)

Naočigled prolaznika!

Užasna scena zatekla je goilu grašana, i to u centru Londona.

Vlasnik kafića je izlazio iz svog objekta, a dvojica momaka željnih tuče su ga napala odmah na vratima njegovog objekta. Prvi mu je prišao i udario ga snažno pesnicom u bradu, da bi se čovek samo pomerio unazad, i krenuo da bije kao profesionalni bokser.

On je prvo počeo da se koška sa njima, a kada mu se ukazala prilika tako je zakovao prvog napadača da ga je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zalepio na beton, u istoj sekundi maltene, on je zatekao drugog nespremnog te je i njega snažno nokautirao. Kad su došli sebi ponovo su krenuli u napad. Prvi, vidno uzdrman, krenuo je frontalno na njega da bi dobio definitivni nokaut i ostao trajno na zemlji. Kada je njegov ortak video da je đavo odneo šalu, samo je pljunuo u pravcu vlasnika i okrenuo se i otišao.

Cela ova dramatična situacija, odigrala se naočigled velikog broja ljudi. Pogledajte kako je to izgledalo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.