Izvor: Press, 14.Sep.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI ĆE BITI DRUGI ANABELA I GAGI: Mirko Gavrić OVAJ PAR iz Zadruge uporedio sa Luninim roditeljima (VIDEO)

Podsećaju na njih.
Marijana Zonjić, Dean Stejin, Mirko Gavrić Adam Đogani su se izdvojili od svih ukućana i seli pored izolacije kako bi popričali o odnosu lepe plavuše i mladog Đoganija. Naime, Dean je, znajući da Adam i Marijana imaju veoma blizak odnos, želeo da razjasni šta on ima sa Zonjićevom. 


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Autor: TvPink Printscreen


Hoću da ti razjasnim, ja sam malo otvoreniji, za*ebant. Nemoj mi zameriti ja sam malo slobodniji. Znaš sve - pričao je Stejin, na šta mu je Adam rekao da mu potpuno veruje. 



Adam je priznao da se ponosi svojim prezimenom Đogani, ali isto tako bi bio ponosan na prezime Đogaj. U tom trenutku se uključio i Mirko koji je dao prijateljski savet mladom Adamu.



Mene su zvali i Glavić, ali kad stanem ispred tebe, moraš da me poštuješ i svi me poštuju. Nemoj ovde da padaš na provokacije. Mnogo je ljudi koji su provokatori, ti moraš da znaš - pričao mu je Mirko, a onda se osvrnuo na njegov odnos sa Marijanom:




Autor: TvPink Printscreen


Ti mačko, nemoj da se igraš. Kakvo igranje, sram te bilo. Ti imaš tu karmičku sudbinu da se vezuješ za porodicu Đogani, možda ćete i vi biti drugi Gagi i Anabela. Oni se upoznali na brodu, vi ovde. On je već mlad Đogani, lep, talentovan, ti isto - našalio se Gavrić. 


Pročitajte još: MIRKO GAVRIĆ JU JE UJEO ZA SRCE! Nadežda ga ZAUVEK OTPISALA: Htela sam da mi bude KUM, a od danas smo samo poslovni saradnici! (VIDEO)



Kako je protekao razgovor Mirka Gavrića, mladog Đoganija i Marijane možete pogledati u narednom video-snimku. 








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.