KARMIČKA SUDBINA ĐOGANIJEVIH: Mirko otkrio ISTINU o ljubavnom paru - Vi ćete biti kao ANABELA I GAGI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARMIČKA SUDBINA ĐOGANIJEVIH: Mirko otkrio ISTINU o ljubavnom paru - Vi ćete biti kao ANABELA I GAGI!

Podsećaju na njih.

Marijana Zonjić, Dean Stejin, Mirko Gavrić i Adam Đogani su se izdvojili od svih ukućana i seli pored izolacije kako bi popričali o odnosu lepe plavuše i mladog Đoganija. Naime, Dean je, znajući da Adam i Marijana imaju veoma blizak odnos, želeo da razjasni šta on ima sa Zonjićevom.

- Hoću da ti razjasnim, ja sam malo otvoreniji, za*ebant. Nemoj mi zameriti ja sam malo slobodniji. Znaš sve - pričao je Stejin, na šta mu je Adam rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu potpuno veruje.

Adam je priznao da se ponosi svojim prezimenom Đogani, ali isto tako bi bio ponosan na prezime Đogaj. U tom trenutku se uključio i Mirko koji je dao prijateljski savet mladom Adamu.

- Mene su zvali i Glavić, ali kad stanem ispred tebe, moraš da me poštuješ i svi me poštuju. Nemoj ovde da padaš na provokacije. Mnogo je ljudi koji su provokatori, ti moraš da znaš - pričao mu je Mirko, a onda se osvrnuo na njegov odnos sa Marijanom:

- Ti mačko, nemoj da se igraš. Kakvo igranje, sram te bilo. Ti imaš tu karmičku sudbinu da se vezuješ za porodicu Đogani, možda ćete i vi biti drugi Gagi i Anabela. Oni se upoznali na brodu, vi ovde. On je već mlad Đogani, lep, talentovan, ti isto - našalio se Gavrić.

Kako je protekao razgovor Mirka Gavrića, mladog Đoganija i Marijane možete pogledati u narednom video-snimku.

(HOT VIDEO) Karleuša došla na snimanje u PROVIDNOJ SUKNJI - a onda je okrenula ZADNJICU ka kameri! Uh!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ONI ĆE BITI DRUGI ANABELA I GAGI: Mirko Gavrić OVAJ PAR iz Zadruge uporedio sa Luninim roditeljima (VIDEO)

Izvor: Press, 14.Sep.2018, 09:12

Podsećaju na njih. . Marijana Zonjić, Dean Stejin, Mirko Gavrić i Adam Đogani su se izdvojili od svih ukućana i seli pored izolacije kako bi popričali o odnosu lepe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.