ODABERITE 1 KLJUČ SA SLIKE I OTKRIJTE SVOJU BUDUĆNOST: Testirajte svoju podsvest JEDNOSTAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 10:45

ODABERITE 1 KLJUČ SA SLIKE I OTKRIJTE SVOJU BUDUĆNOST: Testirajte svoju podsvest JEDNOSTAVNO

Dobro pogledajte sliku, izaberite jedan ključ i saznajte nešto novo o sebi.

Vaš odabir će vam reći mnogo toga o bliskoj budućnosti i predstojećim događajima! Naime, ključ predstavlja simbol tajne, ali i otvaranja jednog i zatvaranja drugog poglavlja. Uradite ovaj zanimljiv test ličnosti i saznajte koja nova stranica vas očekuje u vašem životu.

Svaka boja ključa nosi posebnu simboliku, a onaj koji ste prvi primetili će vam otkriti koja vrata vam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaraju u skorašnjem periodu.

BELI KLJUČ

Beli ključ u vašim rukama otvara vrata samospoznaje i donosi vam nove uvide koji vode direktno do sreće. U narednom periodu mnogo ćete raditi na sebi i posvetićete se ličnom razvoju. Izdvojite vreme da sredite svoje msili, pronađete unutrašnji mir.

Bela boja je simbol čistote, radosti, nove nade.

CRVENI KLJUČ

Ljubav je vaša glavna vodilja u narednom periodu! Crveni ključ može simbolično otvrati vrata ljubavi, što znači da vaša podsvest želi nešto da promeni kada je reč o romantičnom životu. Ako ste usamljeni, ovo može značiti da ćete se aktivirati u pronalasku srodne duše, kao i da se može dogoditi nei važan susret.

Vi ste hrabra i strastvena osoba koja stalno teži nekoj avanturi ili novom uzbuđenju. Moguće je da ste često vođeni impulsivnim emocijama, i da srce uvek predvlada razum.

Zauzeti koji su izabrali ovaj ključ mogu poboljšati odnos sa partnerom i ponovo podstaći bliskost. Ovo je dobar znak emotivnih odnosa, kao i relacije sa porodicom.

SREBRNI KLJUČ

Srebrini ključ simbolično otvara vrata uspeha. U bliskoj budućnosti ćete se najviše fokusirati na prosperitet, posao i bogatstvo. U psihologiji srebrna boja označava ravnotežu i stabilnost.

Pornaći ćete način kako da iskoristite svoje ideje, znanje i iskustvo. Srebro je povezano i sa intuitivnim moćima, pa u procesu napredovanja i razvoja važno je da ne zanemarite unutrašnji glas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.