Novicki predsednik Igračke komisije – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novicki predsednik Igračke komisije – MaxBet Sport

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki imenovan je dan za predsednika Igračke komisije Centralnog odbora FIBA. Novicki je ovim imenovanjem postao 25. član tog odbora.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Argentine protiv Španije u finalu Mundobasketa u Kini.
– Čast mi je što sam dobio priliku i radujem se što ću moći da zastupam igrače unutar FIBA, što ću biti njihov glas za stolom za kojim se donose odluke – rekao je Novicki.
On >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je dodao da želi da radi zajedno sa aktivnim i penzionisanim igračima, kako bi osigurao da se njihovo mišljenje čuje, a sve u cilju daljeg razvoja košarke.

The post Novicki predsednik Igračke komisije – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLAVNI NEMAC NA NOVOJ FUNKCIJI: FIBA imenovala Novickog za predsednika Igračke komisije

Izvor: Kurir, 14.Sep.2019

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki imenovan je za predsednika Igračke komisije Centralnog odbora FIBA, saopštila je ta organizacija.

Nastavak na Kurir...

Novicki predsednik Igračke komisije FIBA

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki imenovan je danas za predsednika Igračke komisije Centralnog odbora FIBA, saopštila je ta organizacija...Novicki je ovim imenovanjem postao 25. član tog odbora....."Čast mi je što sam dobio ovu priliku i radujem se što ču moći da zastupam igrače unutar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.