Da li je Raduljica završio reprezentativnu karijeru? Evo šta kaže kapiten

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Raduljica završio reprezentativnu karijeru? Evo šta kaže kapiten

Košarkaši Srbije završili su Mundobasket pobedom protiv Češke. Osvojeno je utešno peto mesto u Kini. Ovo takmičenje moglo bi da bude poslednje u dresu “orlova” za Miroslava Raduljicu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu košarkaša Španije protiv Argentine u finalu Mundobasketa je 1.60.
Posle tirjumfa u Pekingu kapiten naše selekcije nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje da mu je ovo tvrdnje.
Ne bih odgovorio na to pitanje – rekao je Raduljica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> O meču sa Češkom, centar Srbije je rekao da su mlako ušli u meč.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bilo je prilično teško pronaći motivaciju za ovu utakmicu, ali uvek je dobro završiti takmičenje pobedom. Ja, kao i ceo tim, mogu uzdignute glave da odem kući. Imali smo dva loša dana koja nismo smeli da imamo. To je sport, nije to nikakva tragedija, kako su neki govorili. Tragedije su neke druge stvari koje su se i desile. Sport je zanimljiv baš zbog toga što se ne zna ko će unapred da pobedi – istakao je Raduljica.
Srbija na kraju peta, Bogdanović razneo Čehe!

 

The post Da li je Raduljica završio reprezentativnu karijeru? Evo šta kaže kapiten appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ko bi mogao da bude Đorđevićev naslednik? Dva trenera izbijaju u prvi plan

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Posle pet godina na kormilu Srbije, tri srebra, po jedno na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i Evropskom šampionatu, došlo je vreme za promenu na kormilu naše selekcije. Posle pobede protiv Češke i osvojenog petog mesta na Mundobasketu u Kini, Aleksandar Đorđević je potvrdio da napušta...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.