Ko bi mogao da bude Đorđevićev naslednik? Dva trenera izbijaju u prvi plan

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi mogao da bude Đorđevićev naslednik? Dva trenera izbijaju u prvi plan

Posle pet godina na kormilu Srbije, tri srebra, po jedno na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i Evropskom šampionatu, došlo je vreme za promenu na kormilu naše selekcije. Posle pobede protiv Češke i osvojenog petog mesta na Mundobasketu u Kini, Aleksandar Đorđević je potvrdio da napušta “orlove”.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu košarkaša Španije protiv Argentine u finalu Mundobasketa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je 1.60.
Odlučio sam da odem još pre Svetskog prvenstva, ide život u drugom smeru. Želim da leto posvetim porodici, jer joj dugujem puno. Nije bilo lako, od kvalifikacija, do takmičenja, svašta smo prošli, od povreda, turnira – obrazložio je odluku naš kormilar.
Rukovodstvo KSS na čelu sa Predragom Danilovićem sada predstoji potera za naslednikom uspešnog selektora. Narednog leta su kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokuju. Zasad, dva stručnjaka izbijaju u prvi plan, a to su Igor Kokoškov i Saša Obradović.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Kokoškov je prošle sezone predvodio Finiks Sanse, ali je posle loših šest meseci u timu iz Arizone smenjen, ali je ovog leta angažovan kao pomoćnik u Sakramentu. On je sa Slovenijom pre dve godine postao šampion Evrope upravo pobedom u finalu protiv Srbije.
Drugi kandidat, Saša Obradović, od ovog leta je trener Monaka, a u bogatoj trenerskoj karijeri predvodio je sa klupe Keln, Kijev, Turov, Donjeck, Albu i Lokomotivu iz Krasnodara.
Novi početak “orlova”…

Đorđević napustio klupu Srbije!


The post Ko bi mogao da bude Đorđevićev naslednik? Dva trenera izbijaju u prvi plan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević na oproštaju od klupe “orlova” imao poruku za FIBA

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

(Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini). Na konferenciji za novinare posle pobede nad Češkom, selektor Aleksandar Đorđević je obrazložio odluku o napuštanju klupe reprezentacije Srbije, a dotakao se i uslova koji je reprezentacija imala u Kini i opet uputio kritike ka...

Nastavak na 011vodič.com...

Mičel uveren: Reprezentacija SAD će biti bolja u Tokiju!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 10:58

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država su najveće razočarenje na Mundobasketu. Bez obzira na to što nisu imali najjače igrače na raspolaganju, od “drim-tima” se očekivao mnogo bolji rezultat od osvojenog 7. mesta.. Kvota u MaxBetu na pobedu Španije protiv Argentine je 1.60.. Jedan od...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.