Ni S od seksi: Pogledajte kako danas izgledaju zvezde Seks i grad

Izvor: Blic, 13.Mar.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni "S" od seksi: Pogledajte kako danas izgledaju zvezde "Seks i grad"

Poslednja epizoda serije „Seks i grad“ je emitovana pre 11 godina. Glavne junakinje Keri, Šarlot, Samanta i Miranda, nekada zavodnice, danas su prave gospođe.

Sara Džesika Parker igrala je kolumnistkinju Keri, opsednutu cipelama, modom i muškarcima, a privatno je u braku s glumcem Metjuom Broderikom, rodila je jednog sina koji ima 13 godina, a dobili su i dve ćerke koje je na svet donela surogat majka.

Za koji dan Džesika puni 50 godina. Jedina je među koleginicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz serije koja je karijeru nastavila na velikom platnu.

Sintija Nikson je igrala sarkastičnu Mirandu, nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Ova glumica je pre pet godina objavila da je biseksualna. Sa bivšim dečkom ima dvoje dece.

U braku sa aktivistkinjom Kristin Marinjoni je dobila još jedno dete. Sintiji je pre devet godina postavljena dijagnoza raka dojke. Danas ima 48 godina.

Šta rade ostale dame iz serije pročitajte na 24sata.rs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte kako danas izgledaju čuvene Keri, Samanta, Šarlot i Miranda

Izvor: Story, 13.Mar.2015

Poslednja epizoda serije Seks i grad je emitovana pre 11 godina, a glavne junakinje su se od tada dosta promenile..Sex i grad, foto: Profimedia..Sara Džesika Parker igrala je kolumnistkinju Keri, opsednutu cipelama, modom i muškarcima, a privatno je u braku s glumcem Metjuom Broderikom, rodila je jednog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.