Izvor: Blic, 22.Okt.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac navela da će biti STROGA u "Zvezdicama", pa otkrila da li ćemo njenu ćerku Hanu videti u takmičenju (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac pojačanje je nove sezone muzičkog takmičenja za najmlađe "Pinkove zvezdice", a za "Blic" je otkrila da će prema učesnicima biti i te kako stroga. Da li ćemo njenu ćerku Hanu videti u ovom šou programu, kao i šta misli o Kristini Kiji Kockar, koja će žirirati sa njom, saznajte u videu koji je pred vama.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kiji nije mesto u Pinkovim zvezdicama"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018, 12:45

Pravi šok za sve gledaoce televizije Pink bila je informacija da će Kristina Kockar postati deo muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice"...Iako su mnogi komentarisali da ne ume da peva i da uglavom pesme izvodi na "plejbek", ona je dobila šansu da ocenjuje decu...Ovaj potez čelnika Pinka je iznenadio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.