Nakon finala “Zadruge 2” oglasila se i Stanija: Otkrila sve što joj stoji na duši!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon finala “Zadruge 2” oglasila se i Stanija: Otkrila sve što joj stoji na duši!

Stanija Dobrojević zauzela je treće mesto u rijalitiju “Zadruga 2”, čime je ispred sebe ostavila drugoplasiranog Marka Miljovića i pobednicu Lunu Đogani. Iako su je njeni fanovi zdušno bodrili tokom celog učešća, starleta nije uspela da se probije do pobedničkog trona. Mnogi su bili ubeđeni kako će pokazati svoje nezadovoljstvo ovim plasmanom i da će zapravo biti ogorčena što nije na Luninom mestu, ali se Dobrojevićka do sada držala na nivou. Ona je na svom Instagramu napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poruku upućenu svim njenim fanovima, gde je jasno objasnila kako se oseća povodom njenog učestvovanja u rijalitiju: – Dragi moji, evo i ja da se oglasim i da vam se svima obratim, konačno sam na slobodi, uživam u ljubavi svojih najmilijih. Nisam spavala, jer sve vreme sumiram utiske svog učešća, slušam kritike i savete i mogu vam reći da sam zadovoljna svojim učešćem, i utiskom koji sam ostavila na vas. Saživeli ste se zajedno sa mojim likom, mojom dušom i mojim emocijama. Vidim da ste se slagali i sa mojim stavovima koji su kako i sami kažete bili uvek ispravni i realni. Moja porodica je ponosna na mene a to je moja pobeda. Hvala vam svima na podršci, volim vas S. More
The post Nakon finala “Zadruge 2” oglasila se i Stanija: Otkrila sve što joj stoji na duši! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.