Najluđa noć i još luđi honorar!

Izvor: Mondo, 19.Okt.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđa noć i još luđi honorar!

Svetlana Ceca Ražnatović zakazala nastup za Novu godinu

Svetlana Ceca Ražnatović zabavljaće Crnogorce u najluđoj noći i pritom debelo zaraditi.

Pevačica koja je prošlu Novu godinu radno proslavila u Banjaluci, sada će slaviti u Petrovcu i zaraditi 100.000 evra!

"Ceca se najpre dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nudili veliku svotu novca, njoj to nije najvažnije, već da se oseća lepo s publikom. Posle dužeg razmišljanja i konsultovanja s timom, prihvatilla je ponudu, tako da će folk diva najluđu noć provesti s crnogorskom publikom", rekao je neimenovani izvor listu "Alo".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najluđa noć i još luđi honorar!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018

Svetlana Ceca Ražnatović zabavljaće Crnogorce u najluđoj noći i pritom debelo zaraditi...Pevačica koja je prošlu Novu godinu radno proslavila u Banjaluci, sada će slaviti u Petrovcu i zaraditi 100.000 evra!..- Ceca se najpre dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj nudili veliku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.