Naduvao se i video tigra: Zvao je policiju u pomoć, svi su mislili da halucinira, ali istina je bila potpuno drugačija (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naduvao se i video tigra: Zvao je policiju u pomoć, svi su mislili da halucinira, ali istina je bila potpuno drugačija (FOTO)

Jedan Amerikanac iz Teksasa ušao je u napuštenu kuću kako bi na miru zapalio džoint, a tamo je ugledao - tigra! Iako su svi mislili da halucinira, divlja zver je bila stvarna.

Kad je pozvao policijsku stanicu u Hjustonu da im ispriča šta je video, mislili su da čovek halucinira. U napuštenu kuću su ipak otišli i tamo je u skučenom kavezu zaista bio veliki tigar. Pokraj njega je bilo nekoliko paketa s mesom, ali osim toga policajci nisu našli druge dokaze da je neko dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kuću, piše BBC.

U saopštenju za javnost rekli su da ih je na veliku mačku upozorio "zabrinuti građanin" koji je u napuštenu kuću ušao samo kako bi "pušio travu"

Right now we’re outside of @BARCHouston waiting for the tiger to be transported to an undisclosed animal sanctuary which will hopefully be the tiger’s forever home. They’re not telling us exactly where it’s heading because of the ongoing investigation. #khou11 #htownrush pic.twitter.com/MO9KIqBZoc— Janel Forte (@JanelKHOU) 12. фебруар 2019.

- Pitali smo ga da li je pod uticajem droge ili je zaista video tigra - rekao je policajac Džejson Alderete iz Hjustona.

Policija je takođe otkrila da je velika mačka bila zarobljena u ne baš dobro sastavljenom kavezu, čija vrata su bila učvršćena odvijačem i najlonom.

Iako je sam tigar bio začuđuje miran s obzirom na nehumane uslove u kojima je bio zarobljen, pripadnici službe za zaštitu životinja ipak su ga uspavali kako bi mogli da ga izvuku iz kuće bez opasnosti.

Životinja je sada premeštena u jedno od utočišta za životinje u Teksasu, dok je policija pokrenula istragu kako bi otkrila ko je držao tigra u ovim uslovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.