Nađeno telo Beograđanina koji je nestao na Drinskoj regati

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno telo Beograđanina koji je nestao na Drinskoj regati

Foto: RAS Srbija Beživotno telo Dragana Simića (55) koji je u subotu nestao tokom spusta na Drinskoj regati u Bajinoj Bašti pronađeno je večeras, potvrđeno je “Blicu”. Njegovi posmrtni ostaci pronađeni su uz obalu Drine u mestu Vrhpolje nedaleko od Ljubovije, 40-ak kilometara od Bajine Bašte. Prema nezvaničnim saznanjima telo nesrećnog Beograđanina, za kojim su od juče tragali i ronioci Žandarmerije, u vodi je primetio je vlasnik jedan kajakaš iz Vrhpolja. Da li je Simić stradao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << utapanjem ili na drugi način utvrdiće obdukcija koja je u toku. Podsetimo, Dragan Simić je u subotu na regati bio sa grupom prijatelja. Iz čamca kojim su se spuštali Drinom od Perućca on je prešao u čamac koji je plovio pored njihovog, a potom se vratio u svoj. Ipak, posle nekog vremena opet je prešao u to drugo plovilo koje su njegovi prijatelji, usled gužve koja se stvorila, izgubili iz vida. Tada su ga prijatelji poslednji put videli živog. More
The post Nađeno telo Beograđanina koji je nestao na Drinskoj regati appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađeno telo Beograđanina koji je nestao na Drinskoj regati

Izvor: Blic, 25.Jul.2019

Beživotno telo Dragana Simića (55) koji je u subotu nestao tokom spusta na Drinskoj regati u Bajinoj Bašti pronađeno je večeras, potvrđeno je "Blicu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.