NE ZNA SE KO JE SA KIM BIO! Šopićeva i Janjuš KONAČNO progovorili o svojoj vezi, Karić RAZOČARAN, Maja ponosna jer je PRIZNATA LJUBAVNICA!

Izvor: Press, 23.Jun.2020, 14:46

NE ZNA SE KO JE SA KIM BIO! Šopićeva i Janjuš KONAČNO progovorili o svojoj vezi, Karić RAZOČARAN, Maja ponosna jer je PRIZNATA LJUBAVNICA!

Sinoć je u Beloj kući organizovan "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tom prilikom, kao i obično, rasvetljeni su mnogi odnosi i događaji od prethodne nedelje, ali i iz dalje prošlosti. Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš konačno su progovorili o svom odnosu.
foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva je otkrila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njoj Janjuš pričao iste stvari koje sada prila Maji, dok je bivši košarkaš negirao to i tvrdui da njegov odnos sa Majom ne može da se poredi sa onim koji je imao sa Ivanom.
Janjuš je mene zvao "ikono", počela je pesma "Ikona", rekla sam Jeleni da ne mogu da verujem šta radi. Ja jesam lagala, što bih pričala loše i kanalila čoveka ako ne moram, mislila sam da mogu da pr*jebem sistem, ne mogu, sada ispaštam - objasnila je Ivana. Stefan nema potrebe ništa da saznaje od Ivane, ja sam mu sve rekao. Ja prema Ivani nikada nisam ispao loš. Ivana, bila si jako naporna, proganjala si me. Svašta bi mi govorila za stolom, a onda je dolazila posle da se izvinjava. Nije želela nasilno da ima s*k sa mnom u hotelu. Nikada nisam dobacio kada je bila sa Stefanom da bi ih provocirao, uvek je bila šala. Ni u malom mozgu mi nije bilo da sam ja naručivao Ivani pesmu, jedine pesme koje sam mogao da naručim namenjene su mojoj ženi - objašnjavao je Janjušević, a onda je Jelena Pešić ispričala šta joj je u tom periodu Ivana pričala. Kad smo bili zaljubljeni, pričali smo da ćemo pričati napolju, jer se on ne bi razveo ovde - rekla je Ivana. Ivana je konstantno potencirala da priznam da sam zaljubljen, ja nisam davao povoda, ni ljubomore, ni cimanje, ni jurenje za tobom. Ja više ne želim da pričam o ovoj temi, nikada mi ništa devojka nije... - tvrdio je Janjušević. U svađu bivših ljubavnika ubacili su se i Jelena Pešić i Lepi Mića, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.
Nakon novih detalja veze Janjuša i Šopićeve, celu ovu situaciju prokomentarisao je Ivanin sada već bivši dečko Stefan Karić.
Meni je ovo smešno. Nisam se uopšte naljutio, ja sam sve ove stvari znao. Stvar koja me je iznervirala, a koja mi nije rečena. Pričala mi je da prema Janjušu nije imala te neke emocije, da joj je bio zabavan, a ispostavilo se da je to bila velika ljubav. Ipričala mi je da je taj njihov odnos bio neozbiljan, da su provodili vreme zajedno jer im je bilo zabavno. Video sam posle taj klip gde govori njemu reči, koje meni priča. I ja sam juče pomislio da je ušla sa mnom u vezu iz inata - rekao je Karić. Sve ti znaš, ali si zaljubljen u tele! Ona ne može da se pomiri jer sam ja priznata, a ona nije. Janjuš menja mišljenja iz trenua u tren, oni sada pokušavaju da se peru. Karić je dečko ispravan u ovom odnosu, on odlično zna o Janjuševom i Karićevom odnosu. Da je stvarno on posvetio tu pesmu Ivani, on ne bi otišao kod njih u hotel, to mu verujem. Da njemu nije stalo do mene, on ne bi to uradio - rekla je Maja Marinković. Za crnim stolom sinoć je o Janjuševom odnosu sa Šopićevom govorio i Marko Đedović.
Ja sam Ivani govorio da će ovakve stvari doći kad tad na naplatu, ona nije bila zaljubljena tada u Stefana i govorila je da je baš briga. Ja sam ti uvek ukazivao na problem, Ivana je onda meni iznela, to je baš bilo u periodu kad se hotel dešavao. Kad joj bude najviše stalo, da će joj doći na naplatu, to sam joj govorio. Nije fraza kada se kaže ,,Nema šta da tražiš sa oženjenim čovekom", prosto nema šta tu da traži. Ona je meni govorila u šiframa, nego kao pričali smo o desetim ljudima, na kvarno nešto, okrenemo se, kao što su Jelenu i Marka optuživali šta su rekli ili nisu. U toj večeri kada se sve desilo u sobi, rekao sam joj šta sam rekao, nakon toga, Ivana se okrenula i rekla: ,,Baš me briga, neka on pazi", ja sam tada bio ljut, jer sam imao utisak da je Ivana u tom trenutku pokušala mene da iskoristi da je htela da se javno sazna. Svašta smo rekli jedno drugo, blago smo se izvređali. Nakon toga, Ivana je sve te stvari negirala, što je izgovorila, posle se njihov odnos nastavio i onda prekinut. Još jednu stvar koju sam Ivani rekao, na garnituri, kada smo Jelena i ja otišla kod Drveta i rekla da Janjuš i dalje neke stvari sa Majom, tebi radi u inat, ja sam joj rekao da Stefanu sve treba da kaže od A do Š. Mislim da su se ljubili. Sad ću da ti kažem šta je bilo u diskoteci. Kad je bio Dragi Domić prvi put, Janjuš je krenuo da poljubi Ivanu, ona ga je odbila i pitala ga da li je normalan, to je bilo kad je ona bila vođa, a tada je on bio omiljeni. Tačno smo tada dovodili Maju za bubicu, to je zapravo isti dan! - ispričao je Đedović. O svemu što se dešavalo pre sedam meseci govorila je sinoć i Zorica Marković.
Nikome nije namera da naudi Kariću i Ivani, jednostavno kroz uspomene sve izađe na videlo. Dok sam ja bila napolju priča o Ivani i Janjušu je gorela, kao i Tomovićev kokošinjac. Nikada neću zaboraviti kada su me probudili i napali , nisam rekla da postoje klipovi, ali sam rekla šta se desilo u hotelu. Niste rekli sve što se desilo, napolju je izgledalo kao da je bilo s*ksa, bilo je tu još mnogo toga. Mislim da nije lepo, ako si devojka Kariću i ako ti je Karić drug, što mu ne kažete, kada znate da će Karić svakako videti sve napolju. Da, bili ste zaljubljeni, da, bila je veza, da, pričali ste o vezi napolju, da, rekao si da ti je brak klimav. Ovde je poenta što ste sve vreme lagali, a imali ste pitanja. Istu priču si pričala Filipu, istu Janjušu, istu Kariću u intimnim trenucima. Ivana kada je sve iznela, on je počeo da se zeza sa Majom iz inata Ivani, on je napustio sobu kada su Karić i Ivana istu noć imali s*ks - objašnjavala je Zorica. Ja sam upravo rekla sve, nisam mu rekla jer sam se bojala da ga ne izgubim - istakla je Ivana. Sve što je saznao sinoć Kariću je samo pomoglo da u potpunosti završi svoju vezu sa Ivanom.
Je l' te nešto povredilo? Da li sam pričala kako treba? Da li sam te razočarala? Tražio si da budem iskrena - rekla je Ivana. Ne može više ništa da me razočara, mi nemamo više ništa. Apsolutno ništa, da si mi rekla iskreno, ne bi bilo ovoga, posle četiri meseca ja treba da saznam ovo. Ti bi pustila i to bi prošlo - rekao je Karić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNA ODLUKA - RASKID! Tara i Mateja progovorili o svim problemima, zadrugarka otkrila tajnu poruku koju je dobila, potpuno će vas ŠOKIRATI!

Izvor: Press, 23.Jun.2020

Naredna zadrugarka koja je dobila reč u toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" bila je Tara Simov, koja je odmah na početku istakla da se nije pomirila sa Matejom Matijevićem. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.