KONAČNA ODLUKA - RASKID! Tara i Mateja progovorili o svim problemima, zadrugarka otkrila tajnu poruku koju je dobila, potpuno će vas ŠOKIRATI!

Izvor: Press, 23.Jun.2020, 14:46

KONAČNA ODLUKA - RASKID! Tara i Mateja progovorili o svim problemima, zadrugarka otkrila tajnu poruku koju je dobila, potpuno će vas ŠOKIRATI!

Naredna zadrugarka koja je dobila reč u toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" bila je Tara Simov, koja je odmah na početku istakla da se nije pomirila sa Matejom Matijevićem.
Foto:pink
Što se tiče našeg odnosa, danas sam na izboru izabrala njega i to objasnila. Mateja trči pred rudu i doneo je odluku da se raziđemo, jer zna da nećemo uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << napolju. Kroz naše razgovore je doneo taj zaključak, zbog poteškoća koje smo imali u našem odnosu. Kad god se izrazim pogrešno, on se iznervira. Svestan je da kada izađe mu neće to biti interesantno, da se vezuje i to, emocija stoji, ali ima 23 godine, otvoriće nam se neka nova vrata kada izađemo odavde, tu će biti i te devojke, nije akcenat na tome, ali bi više vole da izlazi i da ne bude vezan za mene. Složili smo se da sam ja zrelija od njega i da sam spremnija za neke stvari i ozbiljnije. Ja sam rekla da ću uzeti svoj stan i rekla sam mu da uvek može da mi se pridruži, ali on to ne gleda na to tek tako. Pitala sam ga šta je potrebno da mi da šansu za spoljni svet, mi nismo jedno za drugo, dok ja predlažem da se desi, da dođe do neke situacije konkretne, da se vratim bivšem, da se vrati bivšoj, da me izda, da ga izdam, a ne da trčimo pred rudu, a on je odgovorio na to: ,,Bez obzira na sve i što smo završili, ti ćeš uvek biti nešto posebno u mom životu", dakle, jedno veliko ništa - izjavila je Tara. Ja mislim da sam rekao iskreno kako jeste bilo, prvi put smo tim nekim normalnim odnosom došli do zaključka. Izuzela je to da smo lagali jedno drugo za neke stvari - rekao je Matijević. Foto: TV Pink Printscreen

Slagala sam ga za razlog zašto je moj prethodni odnos prekinut, okrenula sam da sve ide u moju korist, jer sam uradila jednu veliku grešku, on mnogo mozga, možemo da ostanemo dva dana zajedno, možda postanemo još bolji prijatelji i na sve to imamo te neke planove, mi smo našli i neke aranžmane, planiramo da se ostvarimo u tom nekom poslovnom smeru. Na sve to imamo i muku sa roditeljima, moj tata je malo protiv toga, ali poenta je da ja ne vidim problem sa roditeljima. - dodala je Simova. Činjenica je da je nama ovde super, ali mi smo različiti. Jedan period je bio miran, ali eto, možda je tako i trebalo da bude, naši prethodni raskidi su bili iz nekog revolta, sada je to bilo mirnim putem, iz nekog zaključka, po mom mišljenju je to tako trebalo da bude - dodao je Mateje. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.