NATERAO JE ZAPOSLENE DA OVO STAVE OKO VRATA zbog jednog fantastičnog razloga! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATERAO JE ZAPOSLENE DA OVO STAVE OKO VRATA zbog jednog fantastičnog razloga! (VIDEO)

Ponekad, biti žena, ume da bude teško. Bolne menstruacije, trudnoća i rađanje dece, brushalteri koji "bodu" leđa, brushalteri uopšte... O, kad bi samo muškarci znali kroz šta žene prolaze. Pa, direktor jedne kompanije koja proizvodi grudnjake pružio je svojim muškim kolegama osećaj kako je to biti žena. 

Ignas Van Dorselar "zamolio" je svoje muške podređene da nose lažne grudi, ne bi li tako iskusili kako je biti žena.

- Postoji samo jedan način da muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << shvati kako je imati grudi - kaže Van Dorselar. - S obzirom da grudi srednje veličine imaju do kilogram i po, po dojci, kolege su nosile tegove koji su im visili sa vrata.

A kada lažne grudi počnu da im povređuju leđa i vrat, shvatiće koliko je važna dobra podrška...



(Telegraf.rs / Izvor: boredpanda.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Muškarci su konačno saznali kako se osećaju ŽENE S VELIKIM GRUDIMA

Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 15:00

Pored toga što ne moraju da se suočavaju s menstrualnim ciklusom, trudnoćom i rađanjem dece, muškarci su pošteđeni još jedne tipično ženske muke, nošenja grudnjaka...Vlasnik kompanije "Primadona" koja proizvodi grudnjake, Ignjas Van Durseler, priuštio je svojim radnicima muškog pola da bar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.