NAPOLI NE DA SRBINA Maksimoviću novi ugovor!

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLI NE DA SRBINA Maksimoviću novi ugovor!

Reprezentativac Srbije, Nikola Maksimović, dobiće novi ugovor u Napoliju. Kako pišu italijanski mediji, Napolitanci su spremni da zadrže Maksimovića do 2024. godine ugovorom koji mu donosi i veća primanja.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
U klubu su zadovolji onim što Nikola pruža, svesni su da mogu da ostanu bez njega na kraju sezone, kada mu ističe ugovor, pa žele da na vreme prebrinu brigu. Navodno, po novom ugovoru, Srbin će na godišnjem nivou da zarađuje između 2,5 i tri miliona evra.
Prošle sezone Maksimović je igrao na pozicijama desnog beka i štopera. U svim takmičenjima, učestvovao je u 28 mečeva.
Sećanja radi, reprezentativac Srbije je u Napoli stigao u leto 2017. godine iz Torina za 29 miliona evra.

The post NAPOLI NE DA SRBINA Maksimoviću novi ugovor! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.