NAJJEZIVIJA SLIKA IKADA? Napravili su lepu porodičnu fotografiju - dok nisu videli UŽAS u levom uglu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJJEZIVIJA SLIKA IKADA? Napravili su lepu porodičnu fotografiju - dok nisu videli UŽAS u levom uglu! (FOTO)

Da vrištiš od straha.

Jedna od najpoznatijih jezivih fotografija nastala je, bar je tako prvobitno objavljeno, početkom pedesetih godina prošlog veka.

Navodno, na fotografiji je porodica Kuper iz Teksasa, koja je kupila staru kuću i uselila se u nju. Slavlje povodom useljenja odlučili su da obeleže i prigodnom fotografijom. Prilikom fotografisanja, sve je bilo u redu.

Međutim, horor ih je sačekao kada su razvili fotografiju. U levom uglu pojavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se telo koje naopačke visi sa plafona.

Fototografija se brzo proširila Internetom, pa su paralelno sa tim počele da kolaju razne teorije. Jedna od njih glasi da je u vreme nastanka fotografije često korišćen jedan film više puta, pa je došlo do preklapanja.

Naravno, tu je i teorija da je u pitanju duh stradalog vlasnika kuće, ili slično.

Ipak, koliko god da volite paranormalna objašnjenja, to, kao i obično, nije slučaj. Malo pažljivijim guglanjem, može se utvrditi da se fotografija prvi put pojavila 2009. godine, i to na sajtu obožavalaca horor pisca Tomasa Ligotija.

Kako to već biva na Internetu, lasnije se pojavila i priča o porodici Kuper iz Teksasa, koja je takođe lažna. Najrealnije objašnjenje i najverovatnije tačno - neko se vrlo uspešno igrao u Fotošopu i napravio viralnu fotografiju, za zabavu i plašenje dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.