Izvor: Press, 07.Feb.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBRUTALNIJA SVAĐA MILJANE I ZOLE: Evo zašto se Kulićka POTPUNO LUDA bacila u bazen! Razlog je šokantan!

Pijana plivala po bazenu!
 
Zadrugarka Miljana Kulić, nakon žestoke svađe sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom, u nervnom rastrojstvu bacila je verenički prsten u bazen, pa se pokajala i pijana skočila da ga traži. 


foto: Printscreen
Razlog njihove najbrutalnije svađe do sada bio je taj što je Miksi ljubila njenu bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << simpatiju Marka Miljkovića.
- Ti ljubiš nekog sa kim nisi dobra - napao ju je Zola.
- Ja mogu da budem dobra sa kim ja hoću i kad hoću! A ti, nemoj da se dereš, ja nisam psihički dobro! Nemoj da me guraš, je l' ti jasno?! Hoćeš sad sa di-džejem da se ljubim? Dođi da vidiš! Ja sam sa njim bila dobra devet meseci! I nisam dobra sa njim zbog tebe - vikala je Miljana.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.