Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:54

Mirko Šijan zabranio Goci Božinovskoj da iznosi detalje iz porodičnog doma!

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić uskoro će dobiti dete, a pevačica ne krije koliko je srećna i ponosna zbog toga.
Međutim, Goca priznaje da o odnosu i planovima svog sina i njegove buduće supruge ne sme ništa da iznosi u javnost, jer joj je, kako je sama istakla, to sin zabranio.
– Ne smem ništa više da pričam. Pol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto sada mi je sve zabranjeno pa i da se mešam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali. Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumevanja prema meni – otkrila je pevačica koja je planirala da prva ugosti Bojanine roditelje, ali ipak ide ona kod njih u Titel da isprosi snajku kako srpski običaji nalažu.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

Comments comments


The post Mirko Šijan zabranio Goci Božinovskoj da iznosi detalje iz porodičnog doma! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.