Milica Pavlović otkrila koji nadimak je Saša Popović želeo da joj da na početku karijere

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:44

Milica Pavlović otkrila koji nadimak je Saša Popović želeo da joj da na početku karijere

Pevačica Milica Pavlović svoju muzičku karijeru započela je u takmičenju “Zvezde Granda”, i već deset godina je na estradnom nebu.
Iako je svi znamo po imenu i prezimenu, malo je poznato da je na početku svoje karijere u “Zvezdama Granda” dobila zanimljiv predlog za umetničko ime.
Naime, kako je otkrila, Saša Popović predlagao joj je umetničko ime, za koje Milica nije želela ni da čuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Kada sam potpisivala ugovor sa Grandom, Saša Popović mi je rekao Milica Pavlović je dosadno što ti ne bi bila Milica Pavlović- Mimi. I mi odemo na pripreme za Zvezde Granda i ja krenem da plačem i urlam gde ću ja da budem Mimi i sutra odem kod Popovića i kažem mu ostaću ja dosadna Milica Pavlović – ispričala je pevačica u emisiji “Šok Tok”.

Comments comments


The post Milica Pavlović otkrila koji nadimak je Saša Popović želeo da joj da na početku karijere appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.