URLALA I PLAKALA nakon UGOVORA sa Popovićem: Milica Pavlović odbila NEUMESNI predlog direktora Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 16:14

URLALA I PLAKALA nakon UGOVORA sa Popovićem: Milica Pavlović odbila NEUMESNI predlog direktora "Granda"

Nikada ranije nije pričala o ovome.

Milica Pavlović muzičku karijeru započela je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i već deset godina je na estradnom nebu.

Iako popularnu pevačicu svi znamo po imenu i prezimenu, malo je poznato da je na početku svoje karijere u "Grandu" dobila zanimljiv predlog za umetničko ime.

Kako je otkrila u popularnoj TV emisiji, Saša Popović predlagao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je umetničko ime, za koje Milica nije želela ni da čuje.

- Kada sam potpisivala ugovor sa "Grandom", Saša Popović mi je rekao Milica Pavlović je dosadno što ti ne bi bia Milica Pavlović- Mimi. I mi odemo na pripreme za "Zvezde Granda" i ja krenem da plačem i urlam gde ću ja da budem Mimi i sutra odem kod Popovića i kažem mu ostaću ja dosadna Milica Pavlović - ispričala je pevačica u emisiji "Šok Tok".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Saša Popović je hteo da mi da nadimak zbog kog sam URLALA I PLAKALA" Milica Pavlović prvi put o detalju sa početka karijere

Izvor: Blic, 26.Feb.2021

Popularna pevačica Milica Pavlović muzičku karijeru počela je u "Zvezdama Granda", a sada je otkrila detalj sa početka karijere koji mnogi nisu znali.

Nastavak na Blic...

ODBILA POPOVIĆA URLAJUĆI I PLAKAJUĆI: Slavna pevačica otkrila šta joj je Saša tražio posle 10 godina ćutanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021

Nije želela ni da čuje!..Pevačica Milica Pavlović svoju muzičku karijeru započela je u takmičenju "Zvezde Granda", i već deset godina je na estradnom nebu...Iako je svi znamo po imenu i prezimenu, malo je poznato da je na početku svoje karijere u "Zvezdama Granda" dobila zanimljiv predlog za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.