Marija razgovarala PRVI PUT sa Zolom, nakon poligrafskog ispitivanja, pa ga IZREŠETALA PITANJIMA!

Izvor: Press, 09.Okt.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija razgovarala PRVI PUT sa Zolom, nakon poligrafskog ispitivanja, pa ga IZREŠETALA PITANJIMA!

Marija Kulić je tokom večeri prišla Lazaru Čoliću Zoli kako bi sa njim porazgovarala o svemu onome što se desilo nakon sinoćnjeg "Trenutka istine sa Zolom".
Foto:pink
Podsetimo, poligrafsko ispitivanje je pokazalo da je Zola iz novčane koristi, da ne voli njenog sina Željka kao svog sina, ali i da ne vidi budućnost sa njom, a sada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o svemu porazgovarali.




Autor: TvPink Printscreen


Što si plakao sinoć? Rekla mi je Miljana - upitala je Marija Zolu.


Nije istina da sam sa njom iz novčane koristi. Ja sam rekao da sav moj honorar ide na njen račun - pričao je Zola Mariji.


Rekla mi je i da se kockaš. Ti moraš da shvatiš da ti nisi za sebe, a kamoli za nju. Kako misliš dalje kada izađeš odavde. Ti ćeš ponovo da prolaziš pored kazina i kockarnica. I ti ćeš tamo ući, svađaćeš se sa njom, tražićeš joj pare - nastavljala je Marija sa pridikama dok ju je Čolić sve vreme slušao.




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MARIJA RAZGOVARALA PRVI PUT SA ZOLOM, NAKON POLIGRAFSKOG ISPITIVANJA

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2019

Marija Kulić je tokom večeri prišla Lazaru Čoliću Zoli kako bi sa njim porazgovarala o svemu onome što se desilo nakon sinoćnjeg “Trenutka istine sa Zolom”. Podsetimo, poligrafsko ispitivanje je pokazalo da je Zola iz novčane koristi, da ne voli njenog sina Željka kao svog sina, ali i da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.