MNOGO TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA! Nataša Radan ostala bez teksta dok je slušala Zoline reči!

Izvor: Press, 12.Nov.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA! Nataša Radan ostala bez teksta dok je slušala Zoline reči!

Ovonedeljni potrčci Vladimira Tomovića, Nataša Radan i Lazar Čolić Zola su proveli celo jutro u sobi za izolaciju. Osim razgovora, Zola je u jednom trenutku krenuo da gleda u šolju Nataši, a njegove reči ostavile su jak utisak na atraktivnu zadrugarku.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Imam osećaj kao da je ta osoba opsednuta tobom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao da te nikad neće pustiti. Vidim da te vodi put ka, ovo mi je zapad, Austrija, Nemačka, Švica. Vidim da ćeš uspeti da se ostvariš kao majka. Vidim da se vuče neka trauma koju si imala, što se nakupilo iz detinjstva, a sama sebi nećeš da priznaš to. Baš komplikovano. Mnogo teška životna priča - krenuo je Čolić, pa nastavio: Foto: TV Pink Printscreen

Svi koji su saučesnici u tvojoj priči životnoj, najviše si emocija ti preživela, najveći teret, a možda nisi toga ni svesna. Svideće ti se neko, ali je problem, vidi da će biti problem. Ta osoba je oženjena. Ali... Tebi će odmah odbiti, ali ta osoba će na sve načine pokušati da ti dokaže koliko mu je stalo. Kao da će svojim postupcima naterati tu osobu da ostavi sve iza sebe. Vidi se velika moć ove osobe. Mnogo ozbiljna ličnost, ozbiljna zver, ali neće biti ti ni blizu zaljubljena u njega, koliko on u tebe. Vidi se da će biti spreman na sve. Vidim kopito, to je sreća, to donosi sreću - govorio je Zola, dok je Radanova sve vreme pomno pratila.
Foto: TV Pink Printscreen
Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"TA OSOBA JE OPSEDNUTA TOBOM!" Zola OTKRIO tešku životu priču?! Nataša zanemela od ŠOKA?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11

Kako li će Miljana reagovati na ovo?!..Ovonedeljni vođa Vladimir Tomović je za potrčke izabrao Lazara Čolića Zolu i Natašu Radan. Njih dvoje su se družili u izolaciji i nakon ispijanja kafe rešili su da se zabave, te da Zola pogleda Nataši u šolju. Ono što joj je Zola poručio, ostavio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.