TA OSOBA JE OPSEDNUTA TOBOM! Zola OTKRIO tešku životu priču?! Nataša zanemela od ŠOKA?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TA OSOBA JE OPSEDNUTA TOBOM!" Zola OTKRIO tešku životu priču?! Nataša zanemela od ŠOKA?! (VIDEO)

Kako li će Miljana reagovati na ovo?!

Ovonedeljni vođa Vladimir Tomović je za potrčke izabrao Lazara Čolića Zolu i Natašu Radan. Njih dvoje su se družili u izolaciji i nakon ispijanja kafe rešili su da se zabave, te da Zola pogleda Nataši u šolju. Ono što joj je Zola poručio, ostavio je snažan utisak na atraktivnu zadrugarku.

- Imam osećaj kao da je ta osoba opsednuta tobom, kao da te nikad neće pustiti. Vidim da te vodi put ka, ovo mi je zapad, Austrija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemačka, Švica. Vidim da ćeš uspeti da se ostvariš kao majka. Vidim da se vuče neka trauma koju si imala, što se nakupilo iz detinjstva, a sama sebi nećeš da priznaš to. Baš komplikovano. Mnogo teška životna priča - krenuo je Čolić, pa nastavio:

- Svi koji su saučesnici u tvojoj priči životnoj, najviše si emocija ti preživela, najveći teret, a možda nisi toga ni svesna. Svideće ti se neko, ali je problem, vidi da će biti problem. Ta osoba je oženjena. Ali... Tebi će odmah odbiti, ali ta osoba će na sve načine pokušati da ti dokaže koliko mu je stalo. Kao da će svojim postupcima naterati tu osobu da ostavi sve iza sebe. Vidi se velika moć ove osobe. Mnogo ozbiljna ličnost, ozbiljna zver, ali neće biti ti ni blizu zaljubljena u njega, koliko on u tebe. Vidi se da će biti spreman na sve. Vidim kopito, to je sreća, to donosi sreću - govorio je Zola, dok je Radanova sve vreme pomno pratila.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZOLA POGAZIO REČ - MILJANA ĆE ODLEPITI KAD SAZNA: "Mama mi je rekla da ne radim ovo, nisam dugo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Au, biće veselo...Danas su Lazar Čolić Zola i Nataša Radan zajedno bili u izolaciji. Kao što znamo, njih dvoje je Vladimir Tomović, ovonedeljni vođa, postavio za potrčke, te oni moraju sami da borave u izolaciji...Nataša je već pominjala da želi da joj Zola gleda u šolju, pa je on danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.