ZOLA POGAZIO REČ - MILJANA ĆE ODLEPITI KAD SAZNA: Mama mi je rekla da ne radim ovo, nisam dugo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA POGAZIO REČ - MILJANA ĆE ODLEPITI KAD SAZNA: "Mama mi je rekla da ne radim ovo, nisam dugo"

Au, biće veselo.

Danas su Lazar Čolić Zola i Nataša Radan zajedno bili u izolaciji. Kao što znamo, njih dvoje je Vladimir Tomović, ovonedeljni vođa, postavio za potrčke, te oni moraju sami da borave u izolaciji.

Nataša je već pominjala da želi da joj Zola gleda u šolju, pa je on danas i pristao na to.

- Nije mi lako, nisam ovo dugo radio. Obećao sam i mami da neću ovakve stvari raditi, ali ajde - rekao je Zola, dok ga je Nataša terala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Dok joj je Zola pokazivao u šolju, ona ga je slučajno ili namerno uhvatila za ruku. Da li je sve ovo taktika da budu zajedno ili nema hemije među njima, sami se uverite.

Kako je izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AU! BIĆE HAOSA! TOMOVIĆ KRADE OD ZADRUGARA? Ovo niko nije očekivao! Evo šta im radi IZA LEĐA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Kad zadrugari budu saznali....Danas je , kao što znamo Filipu Reljiću, aktuelnom učesniku "Zadruge 3", rođendan, te su se zadrugari tom prilikom okupili i proslavili zajedno uz poklone i posluženje, koje je poslala Filipova porodica...Pred sam kraj žurke, kada niko nije gledao, Bora Santana je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.