MLADI ŠPANCI SU NOVI VLADARI EVROPE! Srbin držao sve pod kontrolom, fudbaleri Nemačke nemoćni, meč presudio jedan Zagrepčanin!

Izvor: 011vodič.com, 30.Jun.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI ŠPANCI SU NOVI VLADARI EVROPE! Srbin držao sve pod kontrolom, fudbaleri Nemačke nemoćni, meč presudio jedan Zagrepčanin!

Foto: alessio marini / EPA; Mladi fudbaleri Španije novi su prvaci Evrope! Oni su u finalu u Udinama savladali vršnjake iz Nemačke sa 2:1 i tako po peti put postali najbolji na Starom kontinentu. Od prvog minuta je sve pršalo na terenu, pa je Fabijan Ruzi pogodio na samom otvaranju susreta. Raspalio je po lopti sa više od 20 metara i matirao Nubela. A onda je usledilo zatišje, bilo je tu nekih poluprilika, ali do odlaska na odmor nismo videli onu pravu stopostotnu šansu. Foto: alessio marini >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << / EPA; Fabijan Ruiz slavi pogodak Na centru se našao i naš Srđan Jovanović, koji je u svakom momentu, držao stvari pod kontrolom. To se najbolje videlo u 33. minutu kada je Hesus Valjeho dobio žuti karton, ali je pre toga morao ozbiljno da se oznoji. Našem arbitar je proverio odluku pomoću VAR tehnologije i odlučio. Foto: alessio marini / EPA; Presudan trenutak bila je brza kontra u 69. minutu, kada je Dani Olmo, prva zvezda Dinama iz Zagreba, projurio pored rivala. Šutirao je golman Nubel je isprva odbranio, ali je iz odbijene lopte dupliraju prednost. Foto: alessio marini / EPA; Fabijan Ruiz i Karlos Soler su mogli da overe trijumf, ali su bili zamalo neprecizni. To je moglo da ih skupo košta jer se još jednom pokazalo da Nemci igraju do zadnjeg minuta, nažalost problem je bio što su na ovom meču igrali samo u tim poslednjim minutima. Tada je Nadiem Amiri smanjio prednost, ali nije bilo dovoljno vremena za izjednačenje. Foto: alessio marini / EPA; (Miodrag Dimitrijević) More
The post MLADI ŠPANCI SU NOVI VLADARI EVROPE! Srbin držao sve pod kontrolom, fudbaleri Nemačke nemoćni, meč presudio jedan Zagrepčanin! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.