MISTERIJA OD KOJE SE LEDI KRV: Iako deluje kao mirni gradić, ovo mesto krije uznemiravajuću tajnu!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA OD KOJE SE LEDI KRV: Iako deluje kao mirni gradić, ovo mesto krije uznemiravajuću tajnu!

Bridžend je mali grad u Velsu, naizgled, sasvim običan i miran. Međutim, ovaj gradić krije mračnu tajnu koju naučnici ne znaju kako da objasne

Na prvi pogled, Bridžend izgleda kao sasvim običan, mali grad u Velsu. Smešten je na reci Ogmor, a u njemu se nalaze brojne kamene kuće i mostovi. Međutim, ovaj grad krije veliku misteriju zbog koje su ispaštale brojne porodice, a naučnici još ne znaju kako da je objasne.

Kada je imao samo 18 godina Dejl >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Krojl se obesio u napuštenom skloništu, a ne dugo nakon njega, obesio se i Dejvid Diling (19) o drvo ispred crkve. Njih dvojica su bili najbolji prijatelji. Tragedija se nastavila kada se o to isto drvo obesio i treči član družine Tom Dejvis (20).

Nažalost, tu se nije završila tragedija ovog mesta. U periodu između 2007. i 2009. godine čak 25 osoba je izvršilo samoubistvo, a 24 njih se obesilo. Od 2012. godine pa sve do danas u ovom gradu se desilo još 79 samoubistva.

Foto: flickr/The Big Lunch

Mnoge porodice za ove tragedije krive medije, za koje smatraju da loše utiču na decu. Policija deli njihovo mišljenje, jer je 2010. godine zahtevala od medija da ne objavljuju vesti o samoubistvima iz Bridženda.

Međutim, postoji još jedna, daleko uznemiravajuća teorija. Neki stanovnici mesta smatraju da se u gradu pojavila suicidalna sekta, iako ne postoje čvrsti dokazi koji bi potvrdili ovu teoriju.

Šta vi mislite, šta to krije Bridžend?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MISTERIJA-OD-KOJE-SE-LEDI-KRV-Iako-deluje-kao-mirni-gradic-ovo-mesto-krije-uznemiravajucu-tajnu

Izvor: medio.rs, 13.Dec.2014

Bridžend je mali grad u Velsu, naizgled, sasvim običan i miran. Međutim, ovaj gradić krije mračnu tajnu koju naučnici ne znaju kako da objasne..Na prvi pogled, Bridžend izgleda kao sasvim običan, mali grad u Velsu. Smešten je na reci Ogmor, a u njemu se nalaze brojne kamene kuće i mostovi. Međutim,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.