LEKARI JE ODMAH UPOZORILI Pevačica zbog zdravstvenog problema morala da preduzme drastične mere

Izvor: 011vodič.com, 18.Jun.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKARI JE ODMAH UPOZORILI Pevačica zbog zdravstvenog problema morala da preduzme drastične mere

Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Aleksandra Bursać kaže da je zbog insulinske rezistencije morala potpuno da promeni način života.
Foto: Instagram / Instagram
Zbog čestih putovanja, nastupa koji traju do ranih jutarnjih časova, ali nekada i zbog nepravilne ishrane, Aleksandri Bursać se pojavila insulinska rezistencija. Po savetu lekara, da ne bi došlo do povećane gojaznosti, te potencijalnih kardiovaskularnih oboljenja, Aleksandra se podvrgla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dijeti kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, ali pre svega zbog zdravlja.
– Da, počela sam sa keto dijetom. Vodim računa o ishrani, ne preskačem nijedan obrok, a često nosim jela koja moram da jedem – kaže Aleksandra za “Blic” i ne krije da zbog prirode njenog posla nije lako ispratiti zahteve lekara.
Ona kaže da je njena branša posebno izložena ovakvim vrstama bolesti zbog stresa, nespavanja i loše ishrane.
Pre nekoliko meseci s ovim problemom se susrela i njena koleginica Katarina Živković, koja je kao i Aleksandra morala da promeni način ishrane.
– Morala sam iz korena da promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin – rekla je ranije Katarina. Sa istim problemom borile su se i Goca Tržan, Ana Stanić i Sofija Rajović.


Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.