Kiki i Piloti večeras otvaraju APA Beer Garden na Adi

Izvor: Blic, 10.Jun.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiki i Piloti večeras otvaraju APA Beer Garden na Adi

Druga po redu manifestacija APA Beer Garden počinje večeras, i trajaće sve do 7. avgusta na Adi Ciganliji.

Prošlogodišnji Beer Garden trajao je mesec dana tokom kojih je manufestaciju posetilo preko 100.000 ljudi, a s obzirom da će ove godine trajati dva meseca organizatori se nadaju da će i broj posetilaca biti dvostruko veći. Novina ovogodišnje manifestacije je bioskop na otvorenom koji će na programu biti utorkom i četvrtkom.

Ono što se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promenilo kada je Beer Garden u pitanju jeste sjajan muzički program, koji je uz to i besplatan.

APA Beer Garden je ove godine godine postao sastavni deo otvaranja sezone kupanja na "beogradskom moru", a prvi put u istoriji Ade početak sezone biće obeležen velikim besplatnim koncertom Kikija i Pilota, koji je poklon svim ljubiteljima Ade Ciganlije, dok u subotu nastupaju Inspektor Blaža i kljunovi.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

APA Beer Garden: Poklon svim ljubiteljima Ade Ciganlije - Kiki i Piloti!

Izvor: Story, 10.Jun.2016

Druga po redu manifestacija APA Beer Garden počinje sutra i traje do 7. avgusta..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.