Kao na filmu, a Miroslav Ilić glavni glumac!

Izvor: Mondo, 26.Feb.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao na filmu, a Miroslav Ilić glavni glumac!

Nekadašnja navodna partnerka folkera Miroslava Ilića koja tvrdi da sa njim ima vanbračnog sina, "došla do uzorka" pevačevog DNK i uradila analizu za utvrđivanje očinstva!

Miroslav Ilić našao se na svim naslovnim stranama kada je objavljeno da ima vanbračnog sina Devina sa nekadašnjom partnerkom Mirjanom Antonović.

Njegov "sin" je nedavno boravio u Srbiji kako bi upoznao oca, koji nije želeo ni da čuje za njega. Devin se sa majkom Mirjanom vratio u Ameriku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali umesto onog "čiča miča ...", počinje zaplet kao u holivudskom filmu.

Mirjana Antonović je preko prijatelja nabavila čašu iz koje je pio Miroslav Ilić i ponela je u Ameriku, kako bi testirala pljuvačku sa nje u jednoj laboratoriji u Bruklinu!

"Mirjana čak ni svom sinu nije rekla šta planira da uradi, pa je i njega obrlatila tako što mu je iščupala dlaku s glave. Analizom koju je uradila utvrđeno je da Devin ima zajedničke hromozome sa Miroslavom, pa je verovatnoća da je on njegov otac skoro sto odsto", rekao je neimenovani izvor "Staru".

Miroslav Ilić je ove navode prokomentarisao "Kuriru" na sledeći način: "Mene zanimaju samo ove klimatske promene i ništa više".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.