Kanal sa kamerama za snimanje ulaza ispred zgrade i dalje najgledaniji rijaliti u Srbiji

Izvor: Njuz.net, 18.Feb.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanal sa kamerama za snimanje ulaza ispred zgrade i dalje najgledaniji rijaliti u Srbiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 18. februar 2014, (Njuz) – Prema najnovijem istraživanju popularnosti televizijskih kanala, program koji prenosi sigurnosne kamere iz zgrade je i prethodne godine bio najgledaniji program u Srbiji.
Ove godine je uspostavljena njegova potpuna dominacija u auditorijumu Srbije, dok se gledanost RTS, Prve srpske televizije i TV Pink nalazi u fazi smanjivanja, a gledanost TV B92 ostaje na prošlogodišnjem nivou.
Prema podacima piplmetarskih merenja gledanosti ovlašćene agencije „ABC Home Council“, bezbednosne kamere ispred ulaza u zgradu konstantno beleže rast rejtinga, čemu se od ove godine priključuje i rast gledanosti kamera u hodniku zgrade.
Karakterističan je stalni rast dnevnog broja gledalaca, koji se pripisuje porastu broja penzionera koji spadaju među najverniju publiku ovog kanala.
Prema istraživanju ovlašćene agencije „ABC Home Council“, u periodu od 01.01.2013. do 01.01.2014, od ukupno 20 najgledanijih emisija na svim srpskim televizijama, čak 15 emisija su sa bezbednosnih kamera, od kojih prednjače vojni soliteri na Novom Beogradu.
Tu se, kao posebni dometi, ističu rijaliti šou ispred ulaza zgrade u Jurija Gagarina 324 u bloku 45 sa konstantnim dvocifrenim rejtinzima, serija „Ko sedi na klupici ispred zgrade“ sa rejtinzima većim od 30 odsto, noćni program „Ko je sad ovo“ sa udelom u ukupnoj gledanosti TV većim od 20 odsto, a finale kviza „Komšija ili ne“ dostiglo je rejting od čak 31,2 odsto.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.