Kakav foto-finiš: Zbog njih će se ova epizoda Potere pamtiti - NAPETO DO SAMOG KRAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 00:09

Kakav foto-finiš: Zbog njih će se ova epizoda "Potere" pamtiti - NAPETO DO SAMOG KRAJA

Atmosfera do usijanja.
U večerašnjoj epizodi kviza "Potera", tragač Milorad Milinković je imao dostojne protivnike, koji su u zajedničku kasu uspeli da ubace 780.000 dinara, a potom i da ih zadrže.
Da je bitno šta unosimo u sebe, kako kada je u pitanju hrana tako i informacije, pokazao nam je Aleksa Jorga, za koga je voditelj Jovan Memedović na samom početku nastupa otkrio da je sin poznatog lica – profesorke doktorke Jagode Jorge, specijaliste za ishranu ljudi. Ovaj diplomirani ekonomista je prvu igru završio odlično sa 120.000 dinara u kasi, ali ga to nije omelo u želji da se dokaže i prihvati ponudu od 600.000 dinara.
Iako mu je Tragač zahvaljujući samo jednom polju prednosti disao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.