Izvor: Press, 04.Okt.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO ZERINA SVIRA, TAKO BANE IGRA: Miljana razgovarala sa Drvetom mudrosti, A POTOM OTKRILA TAJNU LJUBAVNOG PARA! (VIDEO)

Miljana priča bez dlake na jeziku!
Miljana Kulić razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a ono što je otkrila sve je mnogo iznenadilo.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Nemanja Tošić MIljana Kulić su se posvađali u toku sastanka, a ona je želela da pokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegovo ponašanje.



Nemanja čim ustane, uvek spomene ime MIljana. On ovde ništa nije pokazao i mora da se zakači za mene da bi došao do kadra. On mi se uveče uvlači u zadnjicu - pričala je Miljana.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Miljana je svima otkrila veliku tajnu Zerine Hećo Baneta Čolaka sa kojima nije u najboljim odnosima, a njene reči mnoge su ostavile bez teksta.



Videla sam dve bubice na vratima u toaletu. Znatiženja sam ušla da vidim ko je. Zatim sam videla kako Zerina šamara Baneta. Zato on nju mora da spominje u emisiji da ga ne bi tukla ponovo. Kako Zerina svira, Bane tako igra - pričala je MIljana.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Mnogi su pomno pratili kako će se odnos između Miljane i Marka MIljkovića odvijati, s obzirom na to da su bili veoma prisli u prvoj sezoni Zadrue, a ona je za njega rekla da joj više nije prijatelj.



Što se tiče Marka MIljakovića, niti mi je dargo što je došao, niti mi je žao. Ja sam njemu u Zadruzi 1 i previše dala na značaju. On to nije znao da ceni. Uradio je stvari koje su mene mnogo pogodile. Nije došao na rođenje sina. On mi više nije drug - pričala je MIljana.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

ZERINA IZRIBALA BANETA: Branislave, nemoj više nikada moje ime da pričaš! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Okt.2018, 16:08

Smeta joj što se meša u njena izlaganja. . Zerina Hećo danas je plakala ispred zalagaonice kada je Bane Čolak rekao da će založiti svoj parfem kako bi obezbedio novac...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.