Izvor: Press, 05.Okt.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA IZRIBALA BANETA: Branislave, nemoj više nikada moje ime da pričaš! (VIDEO)

Smeta joj što se meša u njena izlaganja.
Zerina Hećo danas je plakala ispred zalagaonice kada je Bane Čolak rekao da će založiti svoj parfem kako bi obezbedio novac svojoj devojci za video-poziv sa ćerkom. Nešto kasnije Bane i Zerina su otišli u zalagaonicu i ispričali Mikiju i radnici šta se dogodilo.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Autor: RTV Pink


Kada su izašli iz zalagaonice došlo je do nove svađe između ovog ljubavnog para. Zerini je ovoga puta zasmetalo što je Bane želeo da priča Mikiju i radnici zbog čega je ona plakala. Čolak se izvinjavao, a Zerina mu je poručila da se više nikada ne meša u njena izlaganja.




Autor: RTV Pink


Slušaj, Branislave, nemoj više nikada moje ime da pričaš! Nisam ti to pred svima govorila, sada ti kažem kada smo sami. Nemoj u moje ime to! Nemoj više u moje ime više da pričaš. Ja svoje emocije ne delim, ne delim ih ni sa tobom - govorila je Zerina.



Autor: RTV Pink


Dobro! Izvini, imaš pravo. Izvini, ljubavi, neću više nikad - izjavio je Bane Čolak.


Zerina i Bane su zatim o svemu razgovarali ispred paba, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 








 



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.